Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.12.2012 19:10 - Оформяне на вежди
Автор: gabriela9501 Категория: Други   
Прочетен: 14848 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
     Веждите са като рамка на лицето и е важно да са добре оформени и поддържани.Много хора ме питат какво правя за да изглеждат така.Никога не съм ходила на козметик, за да ми оформи веждите,повече се доверявам на себе си.Не е толкова трудно,всъщност има някое друго правило,което трябва да се спазва за да ги направите с перфектната форма за вашето лице.
   

image

   Ще са ви необходими пинсета или конец (в зависимост как ви е удобно),ножичка за вежди,гребенче за вежди,молив за вежди или комплект сенки за вежди.Много внимавайте, когато отскубвате косъмче,не вземайте по много на веднъж.Ако много си изтъните веждите има вероятност косъмчетата ,които сте отскубнали да не порастнат отново, което ще ви създаде голям проблем.
  Ако смятате,че не можете да се справите ви препоръчвам да посетите козметик!
   За оформянето просто следвайте следната картинка :
image

А: Забележете откъде трябва да започва веждата.Вземете молив или линия.Краят на ноздрата трябва да съвпада с началото на веждата.

B: Как да разберем до къде да е краят на веждата?Отново сравняваме с края на ноздрата.Прокарваме линия,която трябва да минава през края на окото!!!

C: Това е така наречената чупка на веждата.Може по 2 начина да я определите.Първият е отново прокарване на линия от края на ноздрата ,през зеницата на окото.Вторият е от върха на носа,през зеницата на окото.Така се определя чупката,която естествено не е задължителна.Просто можете да направите лека извивка.

imageimage
  Поддрязването на веждите не е задължителна стъпка.Аз я правя,защото ми харесват идеално подредените косъмчета.Може да вземете гребенче за вежди,което ще ви помогне.Сресвате веждите надолу.Ако косъмчетата са много дъги ги поддрязвате.След това ги сресвате на горе,отново същата стъпка,но само ако са дълги.Все пак не искаме да ги скъсим прекалено много и да изглеждат плешиви.
  Молив за вежди винги ползвам.Така запълвам веждите и изглеждат идеалено.Вместо молив можете да използвате и сенки, но хубаво ги прилейте с веждите, за да не изглеждат като рисувани.
 
"Животът е като огледало, ако му се усмихнеш, ще ти отвърне със същото."-Хорас Джексън Браун  



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gabriela9501
Категория: Други
Прочетен: 50189
Постинги: 6
Коментари: 8
Гласове: 24
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930